SAUNA, JUHLA, KOKOUS

SAUNA JA KOKOUS

Lähde meille juhlimaan, viihtymään ja saunomaan, Tarjoamme sinulle ja yrityksellesi upeat saunatilat sekä mahdollisuuden järjestää kokouksia ja pienimuotoisia juhlia. Kerää vaikka kaveriporukka saunaan. Tuo yrityksesi tekijät, tiimikaverit tai asiakkaat rentoutumaan.


Tutustu saunaamme ja tilatarjontaamme Lähde Saunaan -sivustolta.


Samassa talossa kanssamme toimii ravintola Hansasali sekä pitopalvelu. Sinulla on mahdollisuus saunan ja kokouksen lisäksi tilata vaikka ruoat pitopalvelusta.

Meiltä löydät joustavasti kokoustilaa niin yli 20 hengen kokouksille sekä myös pienemmille ryhmille. Meillä on kaksi erillistä pienryhmätilaa, joista toinen on sopiva n. 10 hengelle ja toinen on rennompi sohvalla varustettu tila jutusteluun.. Käytössäsi on videotykki, valkokangas, valkotaulu. Sinulla on mahdollisuus myös tilata yrityksesi logolla esimerkiksi kynät ja muistivihot yms. toimistotarvikkeet.

Monipuolinen salitila antaa mahdollisuuksia

Tarjoamme sinulle salitilaa, joka joustaa tarpeesi mukaan, Tilaa voi käyttää pienimuotoiseen liikuntaan. Tila muokataan nopeasti kokoustilaksi. Perusvarustukseen kuuluu pöytä ja tuolit, kahvi- ja vedenkeitin, mikro, Kokouksiin löytyy myös videotykki. 

Aloita kokouksella, yhdistä siihen ruokailu ja jatka keveällä ohjelmalla vaikka saunomalla.

Tauota kokoustasi taukoliikunnalla

Onnistunut kokous tarvitsee taukovoimistelua ja hauskat juhlat tarvitsevat ohjelmaa. Tarjoamme taukovoimistelua, joka tauottaa paikallaanoloa ja se mielen ja kehon virkistymään. Risto Lehto ja Kirsi Vainio ovat terveysliikunnan ammattilaisia ja ohjaavat taukovoimistelua.

Entä jos ottaisit juhlasi ohjelmaan vaikka tanssin opiskelua? Kirsi Vainio ja muut ohjaajamme tarjoavat sinulle myös erilaisia tanssikokemuksia,  

Varaa tästä

Meillä voit järjestää täyden palvelun kokouksia. 

Saunaan mahtuu! Tilava saunamme mahdollistaa isonkin porukan juhlat. Järjestä kaveriporukan, työporukan, joukkueen saunailta. Saunan jälkeen on mukava istuskella ja rentoutua sohvaryhmätilassamme.

Katso alta varaustilanne

Tule meille viihtymään!

Kerro, millaista juhlaa tai tapahtumaa suunnittelet. Kerro myös milloin ja monelleko?