LÄHDE MUKAAN TAPAHTUMIIN

Järjestämme säännöllisesti erilaisia kursseja ja koulutuksia sekä tapahtumia. Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan. 

KATSO MYÖS HARJOITUSAIKATAULUT.

TAPAHTUMAKALENTERI 2022

Ilmainen Asahi-viikko 27.6-3.7.

Ilmainen Asahi-viikko 27.6.-3.7. Tule tutustumaan ilmaiseksi suomalaiseen asahi-terveysliikuntaan. Mitä on suomalainen asahi? Miten asahia harjoitellaan? Miten asahi vaikuttaa terveyteesi? MIhin asahi perustuu?
Ennen kaikkea tule viettämään mukavaa yhdessäoloa asahin merkeissä
Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, joka sopii kaikille. Asahi kehittää tasapainoa. Asahi vahvistaa selkää. Asahi poistaa stressiä.
Jalkaudumme eri puolille Turkua seuraavasti:
- 28.6. Kupittaan puisto Paviljongin vieressä klo 17.30
- 29.6. Teräsrautelan kenttä klo 17.30
- 30.6. klo 17.00 Tallimäen kenttä Puutarhakadun päässä Portsassa Hansakadun varrella
- 3.7. Tallimäen kenttä klo 11.15

ILMOITTAUDU PERUSKURSSILLE 1.7. MENNESSÄ

6.7. Asahi peruskurssi

Aloita asahi peruskurssilla! Järjestämme Asahin peruskurssin Turussa Lähde Hyvinvointikeskuksessa, Puutarhakatu 45 B, keskiviikkona 6.7. klo 17.30-20.30.
Kurssin hinta on 40 €.

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta suomalaista terveysliikuntaa, jonka terveysvaikutukset perustuvat tutkittuun tietoon. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Liike, mieli ja hengitys ovat osallisena kaikissa asahin harjoituksissa. Yhdistämällä nämä kolme tekijää, pystytään vaikuttamaan omaan mielentilaan, ajatteluun, toimintakykyyn ja hyvinvointiin. Liikkeet tehdään seisten eikä mitään eritysvarusteita tarvita.Ohjelmassa on asahin ykkössarjan harjoittelua. Saat myös materiaalia omaan harjoitteluun.
Ohjaajana Asahi Nordic -kouluttaja Kirsi Vainio. Asahi Nordicin asahi on suomalainen Avainlippu-tuote.Hinta on 40 euroa ja voit maksaa kortilla, epassilla, Smartumilla tai Edenredillä.

Peruskurssin osallistujat saavat ilmaisen jäsenyyden Asahi Nordic -yhdistyksessä vuodelle 2022. Lue lisää yhdistyksestämme https://www.asahinordic.com/

Tervetuloa mukaan