HARJOITTELE ASAHIA VERKOSSA

VERKKOTUNNEILLA VOIT HARJOITELLA VAIKKA KOTONASI

Tule mukaan asahin verkkotunneille! Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, jota voi harjoitella missä vain ja milloin vain. Pidämme viikottain asahi-tunteja verkossa. Voit ostaa verkkotunnin verkkokaupasta ja tulla mukaan.

Tunnin pituus on n. 30 minuuttia ja tapahtuma on joko Zoomissa tai youtubessa. Saat linkin ja ohjeet sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen.

Asahia verkossa yhdistyksille ja yrityksille

Haluaisitko asahia osaksi taukoliikuntaa? Haluaisitko antaa asiakkaillesi mahdollisuuden harjoitella terveysliikunta-asahia kotonaan?

Sinulla on  mahdollisuus tilata työntekijöillesi tai asiakkaillesi räätälöityjä verkkotunteja.

  • taukovoimistelu
  • ryhmäliikunta verkko-ohjauksena
  • yksittäiset verkkotunnit
  • räätälöidyt videot

Asahi on laji, jota on helppo harjoitella missä ja milloin vain. Asahi-harjoituksen voi katsoa verkossa ystävien kanssa vaikka harjoitellen ryhmässä, yksinään tehden vaikka automatkan tauolla kännykstä.

Tutustu erilaisiin paketteihin

Risto Lehto on koonnut verkkosivuilleen erilaisia mahdollisuuksia tilata verkkotunteja viikkotuntien lisäksi. Tunnit sopivat niin yksityisille kuin yrityksille edelleen työntekijöille välitettäväksi. Voimme räätälöidä tunteja myös erilaisille hoitoilaitoksille ja yhdistyksille ja järjestöille.

Tutustu


Risto Lehto on kokenut verkko-ohjaaja ja verkkotunnit ovat kätevä tapa harjoitella silloin kuin emme pysty harjoittelemaan yhdessä ryhmätunneilla.

Laita viestiä risto@ristolehto.net ja kysy lisää!

Lomake ohjataan suoraan asahi-ohjaaja Risto Lehdon sähköpostiin risto@ristolehto.net