HYVINVOINTIA TANSSISTA

TANSSI TUO HYVÄÄ OLOA

Onko sinulla kaksi vasenta jalkaa, vai alkaako lantiosi ketkua heti kun kuulet musiikin? Tämä tanssillinen liikuntatunti sopii siis juuri sinulle! Tanssien saat kehoosi liikkuvuutta, tasapaino paranee, lihaskuntokin kasvaa. Ja mikä parasta, tanssi tuo hyvän mielen! Tanssin sanotaan myös edistävän aivoterveyttä! Pitkät koreografiat voi unohtaa, tanssahtelemme helpoin askelsarjoin, musiikkina mikä tahansa maailman musiikki.

Tanssi on kaikille sopiva liikuntamuoto. Se mm. parantaa kuntoa, kehonhalliintaa, ja sen myötä myös elämänlaatua. Tanssi tuottaa hyvän olon hormoneja, joten samalla kun tulee hiki pintaan, myös mieliala kohenee.

Tunnin lopussa 15 min rauhallinen, palauttava asahiharjoitus. Lattialla emme venyttele.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää lomakkeella sivun alareunasta.

Tule mukaan tanssitunneillemme, joissa ei katsota tanssilajia tai osaamista. Tanssitaan liikunnan ilosta.
Varusteiksi riittää hikeä kestävä vaatetus. Jos haluat, voit käyttää tanssiin sopivia jalkineita, mutta pärjäät myös jumppatossuilla tai ihan sukkasillaan.

Tanssitunnin lopulla otamme pienen kehoa huoltavan venyttelyn,

Ohjaajana toimii monipuolinen tanssi-ihmeemme Kirsi Vainio. Kirsin kanssa on hauskaa ja opit liikkumaan tanssin tahdissa. Kysy lisää lomakkeella.

Kirsi on myös taitava Lavis Lavatanssi -opettaja. Kysy lisää Laviksesta.

Tunnit ovat torstaisin klo 18.00-19.00

Osta nyt kymppikortti

  • 10-kortti 90 €
  • 10-kortti eläkeläiset 55 €
  • Kertamaksu 10 € ja eläkeläiset 7 €

Voit ostaa kortin käteisellä, kortilla, Smartumilla, Edenredillä, Epassilla tai verkkokaupasta. Käy ostamassa verkkokaupassa.

Lomake menee suoraan Kirsille, kieputtava.kirsi@gmail.com