ASAHI-KURSSIT JA -KOULUTUS

LÄHDE ASAHI-KURSSEILLE

Opi lisää terveydestäsi ja siitä, miten voit hoitaa hyvinvointiasi liikunnalla. Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, joka hoitaa kehoa ja mieltä. Koulutamme sinusta myös asahi-ohjaajan ja voit aloittaa ohjaajana vaikka perustamalla oman ryhmän tai aloittaen ohjaajana kuntosaleilla, työpaikallasi, urheiluseurassa tai vaikka meillä.

Teemme yhteistyötä asahin ja Asahi Health(R) kehittäjän Ilpo Jalamon kanssa. Ilpo ja Risto ovat myös osakkaina Asahin ja Asahi Nordicin koulutusjärjestelmän omistavassa yhtiössä.

Koulutukset

Lähteen asahi-koulutuksesta vastaavat Risto Lehto ja Kirsi Vainio. Risto on Asahi Nordic -järjestelmän pääkouluttaja ja Kirsi on A 1-kouluttaja. Tutustu koulutuksiimme.

  • Asahin peruskurssi sopii aloittelijoille
  • Asahin jatkokurssi I sopii asahia jo harjoitelleelle
  • Asahin jatkokurssi II silloin, kun haluat tietää kaiken asahista
  • Asahin C-ohjaajakurssi aloitteleville ohjaajille
  • Asahin B-ohjaajakurssi antaa ohjaajan kokonaispaketin
  • Asahin C-ohjaajakoulutus verkossa

Kurssit toimiville asahi-ohjaajille

  • C-ohjaajan preppauskurssi valmistaa sinut B-ohjaajakoulutukseen
  • B-ohjaajan mentorikurssi Asahin peruskurssin järjestämiseen

Asahin peruskurssi

Aloita asahi peruskurssilla ja tule mukaan. Voit aloittaa suoraan ryhmissäkin. Peruskurssilla opit asahin ykkössarjan ja terveyshyötyjä.

Kurssin hinta on 40 €.

Asahin jatkokurssi I

Asahin jatkokurssilla opit ykkös- ja kakkossarjat sekä asahin terveysvaikutusten perusteita sekä asahin periaatteita.

Kurssin hinta on 90 €

Asahin jatkokurssi II

Kaikki mitä haluat tietää asahista!

Opit asahin kaikki sarjat sekä hiukan asahin tietoisuusperiaatteita eli asahi mindfulnessina.

Kurssin hinta 320 €

PÄÄKOULUTTAJA RISTO LEHTO

Salimme asahi-koulutuksesta sekä Asahi Nordic -järjestelmän koulutuksista vastaa pääkouluttaja Risto Lehto. Risto on kokenut ohjaaja ja on Asahi Nordicin yksi pääomistajista. Risto kouluttaa niin aloittelevia kuin kokeneita ohjaajia Suomessa sekä kansainvälisesti.

KOULUTTAJA KIRSI VAINIO

Kirsi Vainio on Asahi Nordic -järjestelmän A1-kouluttaja. Kirsi on kokenut asahi-ohjaaja ja kouluttaa aloittelevia asahi-ohjaajia.

ASAHIN OHJAAJAKOULUTUKSET

Hyvinvointikeskus Lähde tarjoaa huipputason koulutusta. Risto Lehto on Asahi Nordic -järjestelmän pääkouluttaja ja Kirsi Vainio on A 1-kouluttaja. Lisäksi salillamme vierailee kouluttajana asahin kehittäjä, Asahi Nordicin pääkouluttaja Ilpo Jalamo

Asahin C-lisenssiohjaaja

C-lisenssi on Asahi Nordicin ensimmäinen ohjaajataso ja se mahdollistaa asahin ykkössarjan ja kakkossarjan ohjaamista perusryhmissä.

Hinta on 380 € (sis. alv 24%)

Asahin B-lisenssiohjaaja

B-lisenssi on kokonaisvaltainen ohjaajalisenssi ja sisältää kaikki asahin sarjat. Lisäksi saat käyttöösi Asahi Nordicin logon ja voit pitää peruskursseja.

Hinta on 380 € (sis. alv 24%) 

Apukouluttajataso A

Risto Lehto on Asahi Nordicin pääkouluttaja. Asahi Nordic kouluttaa alueellisia A-tason apukouluttajia. Apukouluttajat voivat järjestää asahi-tapahtumia ja osallistuvat koulutuksiin.

Hinta on 1000 € (sis. alv 24%) 

Kiinnostaako sinua koulutus? Laita viesti ja kysy lisää!