ASAHI-KURSSIT JA -KOULUTUS

LÄHDE ASAHI-KURSSEILLE

Opi lisää terveydestäsi ja siitä, miten voit hoitaa hyvinvointiasi liikunnalla. Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, joka hoitaa kehoa ja mieltä. Koulutamme sinusta myös asahi-ohjaajan ja voit aloittaa ohjaajana vaikka perustamalla oman ryhmän tai aloittaen ohjaajana kuntosaleilla, työpaikallasi, urheiluseurassa tai vaikka meillä.

Teemme yhteistyötä asahin ja Asahi Health(R) kehittäjän Ilpo Jalamon kanssa. Ilpo ja Risto ovat myös osakkaina Asahin ja Asahi Nordicin koulutusjärjestelmän omistavassa yhtiössä.

Koulutukset

Lähteen asahi-koulutuksesta vastaavat Risto Lehto ja Kirsi Vainio. Risto on Asahi Nordic -järjestelmän pääkouluttaja ja Kirsi on A 1-kouluttaja. Tutustu koulutuksiimme.

  • Asahin peruskurssi sopii aloittelijoille
  • Asahin C-ohjaajakurssi aloitteleville ohjaajille
  • Asahin B-ohjaajakurssi antaa ohjaajan kokonaispaketin
  • Asahin C-ohjaajakoulutus verkossa

Asahin peruskurssi

Aloita asahi peruskurssilla ja tule mukaan. Voit aloittaa suoraan ryhmissäkin. Peruskurssilla opit asahin ykkössarjan ja terveyshyötyjä.

Kurssin hinta on 45 €.

Asahin tapahtumat ja workshopit

Tiedustele meiltä erilaisia tapahtumia!

Järjestämme asahiin liittyviä tapahtumia sekä mukaan tulee myös räätälöidyt kurssit ja koulutukset.

Aiheena voi olla asahin lisäksi ulkopuolisten luennoitsijoiden vierailuua eri aloilta.

Järjestämme myös matkoja ja erilaisia ulkotapahtumia. Pysy kuulolla-

PÄÄKOULUTTAJA RISTO LEHTO

Salimme asahi-koulutuksesta sekä Asahi Nordic -järjestelmän koulutuksista vastaa pääkouluttaja Risto Lehto. Risto on kokenut ohjaaja ja on Asahi Nordicin yksi pääomistajista. Risto kouluttaa niin aloittelevia kuin kokeneita ohjaajia Suomessa sekä kansainvälisesti.

KOULUTTAJA KIRSI VAINIO

Kirsi Vainio on Asahi Nordic -järjestelmän A1-kouluttaja. Kirsi on kokenut asahi-ohjaaja ja kouluttaa aloittelevia asahi-ohjaajia.

ASAHIN OHJAAJAKOULUTUKSET

Hyvinvointikeskus Lähde tarjoaa huipputason koulutusta. Risto Lehto on Asahi Nordic -järjestelmän pääkouluttaja ja Kirsi Vainio on A 1-kouluttaja. Lisäksi salillamme vierailee kouluttajana asahin kehittäjä, Asahi Nordicin pääkouluttaja Ilpo Jalamo

Sinulla on mahdollisuus aloittaa ohjaajakoulutus Asahi Nordicin C-lisenssi- eli aloittelevan ohjaajan tasolla. Sen jälkeen voit käydä ammattilaistason B-lisenssikoulutuksen, jossa saat kokonaisvaltaisen asahi-ohjaajan koulutuksen.

Katso koulutukset koulutusjärjestelmän sivuilta.

Kiinnostaako sinua koulutus? Laita viesti ja kysy lisää!