ALOITA ASAHI

ASAHI ON SUOMALAISTA

Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, joka perustuu nykyaikaiseen käsitykseen liikunnan terveydellisistä hyödyistä. Asahia pystyy harjoittamaan kuka tahansa iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta. Asahia tehdään yleensä ryhmissä, mutta sitä voi tehdä hyvin yksin kotonakin tai ystävien kesken.

Hyvinvointikeskus Lähteen ohjaajat ja kouluttajat kuuluvat Asahi Nordic -järjestelmään. Kyseinen malli on asahin kehittäjien valmentaja Ilpo Jalamon ja sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähösen kehittämä. Lähteen asahi-ohjaaja Risto Lehto kuuluu myös Asahi Nordicin pääkouluttajiin ja on myös järjestelmän omistaja.

Tutustu tapahtumiin ja koulutuksiin TAPAHTUMAT-sivulla.

Meillä voit harjoitella asahia sekä kouluttautua ohjaajaksi

Asahi-tunnit Turussa. Lähde mukaan!

Harjoittelemme asahia viikottain ja hyvällä säällä ulkona. 


Ulkoharjoitukset ovat Tallimäen kentällä eli saliltamme Hansakatua ylös n. 50 metriä

 • Asahi
  - tiistai klo 17.00-17.45
  - keskiviikko klo 14.00-14.45 (30.4. ASTI)
  - torstai klo 17.00-17.45
  - sunnuntai klo 11.30-12.15

Tutustu asahiin videoilla

Mitä se asahi on? Miten se toimii? Miten sitä harjoitellaan? Tutustu asahiin ja harjoittele vaikka ominpäin ja hyödynnä videokanavaa. Klikkaa itsesi asahi-kanavalle oheisesta linkistä.

Tutustu ohjaajiimme

Me takaamme, että saat ammattitaitoista asahi-ohjausta. Asahin ohjaajalta vaaditaan osaamista ja lajituntemusta sekä kykyä monipuolisiin tunteihin. Lähteen ohjaajalaadun takeena on Asahi Nordic -järjestelmä. Risto Lehto on järjestelmän pääkouluttaja ja Kirsi Vainio on A 1-kouluttaja. 

Tuntien hinnat

 • Kertamaksu 10 € / 7 €*
 • 10 kerran kortti 90 € / 55 €

Alennushinta koskee eläkeläisiä.
Voit ostaa kortilla, Smartumilla, Epassilla tai Edenredillä. Voit ostaa myös ennakkoon verkkokaupasta.


Lähde Hyvinvointikeskus on suomalaisen asahin keskus

Lähde mukaan asahiin ja voit olla varma, että saat osaavaa ja ammattitaitoista opetusta. Lähteen asahista vastaavat Asahi Nordic -järjestelmän pääkouluttaja Risto Lehto sekä A 1 -kouluttaja Kirsi Vainio. Kirsi ja Risto ovat kokeneita ohjaajia niin asahissa kuin muissakin liikuntalajeissa.

Asahissa ei ole uskomuksiin perustuvia väitteitä tai uskonnollista vieraan kulttuurin taustaa. Asahin on yksinkertaisesti terveysliikuntaa ja liikuntahoitoa. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Pe­rus­lii­ke­har­joi­tuk­ses­sa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa.

Asahi soveltuu niin ikääntyville, raskaana oleville, kuin nivel-ja selkävaivoista kärsiville. Huonokuntoiset ja ylipainoiset pääsevät mukaan jo ensimmäisessä harjoituksessa, kukin voimiensa mukaan. Asahin hitaat ja venyttävät liikkeet sopivat erinomaisesti urheilijoille palauttavana harjoituksena treenien jälkeen.

Haluatko asahi-ohjaajaksi? Me koulutamme sinut!

Risto ja Kirsi ovat Asahi Nordicin kouluttajia. Me koulutamme sinusta asahi-ohjaajan. Järjestämme myös erilaisia räätälöityjä kursseja erilaisille ryhmille.
Mukana kouluttamassa kanssamme ovat asahin kehittäjiin kuuluvat valmentaja Ilpo Jalamo ja erikoislääkäri Yrjö Mähönen. Lue lisää Asahi Nordicin -pääkouluttajista.