PERHEJOOGAA ILOISESTI

PERHEJOOGA YHDISTÄÄ AIKUISEN JA LAPSEN LIIKUNNAN TURVALLISESTI

Perhejoogassa (aikuinen-lapsi) tärkeintä on suoritusvapaa toimiminen yhdessä aikuisen kanssa, turvallinen läsnäolo ja keskinäisen vuorovaikutuksen vahvistaminen. Tunnin aikana liikutaan sadun ja leikin avulla, havainnoidaan hengitystä sekä harjoitellaan rauhoittumista. Harjoituksia tehdään sekä ryhmänä että oman aikuisen kanssa kahdestaan. Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita.


Perhejooga alkaa 12.8. klo 12.30 Tule mukaan! 

Ryhmä aloittaa 12.8. ja kertoja on 17! Yhteishinta 170 € eli kertamaksu on 10 €

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

Lomakkeen vastaanottaja on joogaopettaja Lotta Alaranta.


Lapset ja nuoret elävät yhä useammin kiireen keskellä ja saattavat jo varhain kärsiä stressistä. Lisäksi harrastukset voivat olla jo pienillä lapsilla erittäin suorituskeskeisiä ja tavoitteellisia.

Jooga antaa vastapainoa kiireelle ja suorittamiselle: jokainen tekee omalla tavallaan ja jokainen osaa. Lapsille ja nuorille jooga antaa mahdollisuuden suoritusvapaaseen liikkumiseen, tasapainon harjoittamiseen, kehon hahmottamiseen, rentoutumisharjoituksiin, yhdessä tekemiseen ja rauhoittumiseen. Perhejoogassa vahvistetaan lisäksi lapsen ja hänen aikuisensa vuorovaikutusta. Lasten kanssa kaikki tapahtuu leikkien ja sadun avulla, nuorten kanssa taas korostuu yksilöllisyys, itsensä kuuntelu, hyväksyvyys ja kiireettömyys. 

Tunnilla on hyvä olla omat alustat ja halutessaan mukaan voi myös ottaa viltin. Kesto 45 min.

Olen Lotta Alaranta ja olen joogaopettajasi


Tervetuloa tunneille!  

Olen joogaopettajasi Lotta Alaranta.

Olen yläkouluikäisen nuoren äiti ja ammatiltaan opettaja. Harrastan itse monipuolisesti liikuntaa, luen mielelläni ja nautin hetkistä, jolloin on aikaa kotoilla. Opiskelin ensin lasten joogaohjaajaksi ja sen jälkeen jatkoin valmistuen lasten ja nuorten joogaopettajaksi.

Hienoja hetkiä minulle ohjaajana ovat mm. lasten riemunkiljahdukset ponipotkuissa, hiljainen kikatus, joka kuuluu, kun aikuinen kuiskuttelee salaisuuksia lapsen korvaan tai hiljaisuuden laskeutuminen, kun rauhoitumme omilla matoillamme havainnoimaan hengitystä.