HYVÄ LIHASKUNTO JA JAKSAMINEN AUTTAVAT ARJESSA

Lähde mukaan haastamaan itsesi ja kehosi. Tarjoamme sinulle ammattitaitoista toiminnallista ohjausta. Vahvista itseäsi ja kehoasi ja anna hien tulla pintaan. Emme tarjoa sinulle tylsää punttisalia vaan monipuolista liikunnan iloa,

Ohjaajina ovat kokeneet liikuttajat. Vahvistamme liikkuvuutta ja kestävyyttä. Voimme harjoitella salillamme ja sen lisäksi viemme sinut ulos. Tule mukaan! 
Älä unohda saunatilojamme. Joskus on mukava päättää harjoitus saunaan,

Marjaanan kyydissä kuntoon

Tutustu lisää minuun ja toiminnallisiin harjoitteisiini. Tule rohkeasti mukaan. Kaikki tunnit perustuvat toiminnalliseen harjoitteluun. Harjoittelu on monipuolista harjoittelua kehonpainolla ja välineillä, jossa oma taso huomioiden kehitetään eri ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta, voimaa ja kestävyyttä.

Tutustu tarjontaani!

Risto yhdistää kehohuoltoa ja kamppailua

Lähde Riston mukaan treeneihin, jossa käytetään vain omaa kehoa. Harjoitamme ja huollamme kehoa suomalaisella terveysliikunta-asahilla.

Lisäksi harjoittelemme erilaisten kamppailulajien alkulämmittely- ja voimisteluliikkeitä ja näin kehitämme kehokoordinaatiota ja nostamme kuntoa.

Tutustu tunteihini!

M

arjaanan kyydissä kuntoon,Hei! Olen Marjaana Rekikoski. Tule mukaan tunneilleni,

Tutustu lisää minuun ja toiminnallisiin harjoitteisiini. Tule rohkeasti mukaan. Kaikki tunnit perustuvat toiminnalliseen harjoitteluun. Harjoittelu on monipuolista harjoittelua kehonpainolla ja välineillä, jossa oma taso huomioiden kehitetään eri ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta, voimaa ja kestävyyttä

Lue lisää!