KUUBAMO ON MEILLÄ

MEILTÄ LÖYDÄT KUUBALAISIA RYTMEJÄ

Tarjoamme kuubalaisten ja latinalaisten rytmien tanssiopetusta, -bileitä ja tapahtumia. Tuntivalikoimastamme löydät suosituimmat afro-latino rytmit: salsan, bachatan, kizomban, reggaetonin, rumban ja monia muita. Tanssituntimme sopivat sekä aloittelijoille että enemmän tanssineille, joten tule rohkeasti kokeilemaan ja löytämään omat suosikkisi! Tule yksin tai parin kanssa, paritunneillamme vaihdamme tanssiparia, joten uuden harrastuksen aloittaminen on helppoa.

Tutustu myös kotisivuihimme!

Me opetamme sinua!

Yuniel Dieguez

Yuniel on Tanssikoulu Kuubamon perustaja ja päätanssiopettaja. Yuniel on monipuolinen tanssin ammattilainen, jolla on yli 19 vuoden kokemus kuubalaisten tanssien opettamisesta. Oppinsa hän on saanut opiskelemalla kotimaassaan Kuubassa, Casa de la Culturassa ja työskentelemällä tanssijana, tanssinopettajana, dj:nä ja klubi-isäntänä Kuuban pääkaupungissa Havannassa. Yuniel opiskeli ja työskenteli arvostetun salsatanssin luojan Juan Gomezin alaisuudessa. Yuniel on voittanut lukuisia salsatanssikilpailuja ja on opettanut monille kansainvälisille tanssiryhmille. Hän työskenteli viimeksi kansainvälisesti arvostetussa Kuuban Proyecto Rueda De Casinossa tanssijana ja tanssinopettajana. Tämän lisäksi hän on kokenut musiikin ammattilainen ja tunnettu hauskasta, energisestä ja selkeästä opetustyylistään. Yunielin tapa opettaa tanssia on saanut paljon kiitosta nimenomaan sen helppoudesta ja varmasta otteesta.

Jonna Dieguez

Yunielin tanssipari ja toinen Kuubamon perustajista Jonna Dieguez on opiskellut kuubalaisia tansseja aina Kuubassa saakka ammattitaitoisten opettajien johdolla. Jonna on vannoutunut tanssinystävä ja -harrastaja, ja haluaa jakaa kaikille samaa tanssiniloa, jota hän saa tanssiessaan. Jonna toimii tanssikoulun operatiivisena johtajana ja ohjaajana. Jonna toivoo kaikille tanssijoille paljon tanssiniloa ja hänen hihastaan saa aina vetäistä ja kysyä, mitä milloinkin tanssikouluun ja tanssiin liittyvää on mielessä! Jonnan mielestä tanssi kuuluu kaikille ja hänen mottonaan on "Dance first. Think later. It's the natural order." (Samul Beckett)

Lomake ohjataan Tanssikoulu Kuubamon postiin osoitteeseen salsa@tanssikoulukuubamo.fi