LÄHDE MUKAAN BOLLYWOODIIN

BOLLYWOOD ON INTIASTA

Åbolly Dance School on tanssikoulu, joka on erikoistunut intialaiseen bollywood-tanssiin. Bollywood-tanssi yhdistää intialaisia klassisia ja kansantansseja moniin länsimaisiin tanssimuotoihin. Se on hyvin ilmaisuvoimaista, räiskyvän energistä ja värikästä. Tanssitunteja löytyy vasta-alkajista jo enemmän tanssineille aikuisille. Lasten tunteja järjestämme pyynnöstä. 

Tanssitunnit pidetään Lähde Hyvinvointikeskuksessa Hansa Centerissä Puutarhakatu 45:ssa. Lähteessä syyskaudella 2021 uutuustunnit "Bollywood-tanssi 50+ alkeet" ja "Bollywood-tanssi 50+ jatko" Tunnit on siis suunnattu yli 50-vuotiaille tanssiharrastajille. Bollywood-tanssia voi harrastaa ikään katsomatta ja tyylilajeja bollywood-tansseissa riittää. Ilmeikäs ja ilmaisuvoimainen bollywood-tanssi antaa virtaa elämään ja saa unohtamaan kaiken muun. Irtautuminen arjesta on taattu!

Tanssikoulun edistyneistä oppilaista koostuva tanssiryhmä Åbolly Dancers esiintyy aktiivisesti monenlaisissa tilaisuuksissa, kuten yritysjuhlat, näytökset, yksityistilaisuudet jne.

Kauttamme myös ammattitaitoinen juontaja kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

TEIJA AHOLA

Teija on Åbollyn perustaja, opettaja ja koreografi. Hän aloitti tanssiharrastuksensa lapsena klassisella baletilla, nuorena se vaihtui jazz-tanssiin ja 1990-luvun alussa alkoi tiivis itämaisen tanssin opiskelu. Itämaista tanssia Teija opetti jo muutaman vuoden tanssiopin-tojen jällkeen. Flamencon opiskelu alkoi 1997 ja sitä Teija harrasti aktiivisesti yli kymmenen vuotta kuuluen myös esiintyviin tanssiryhmiin.

Bollywood-tanssia Teija on opettanut vuodesta 2009 ja siitä lähtien se on vienyt hänet mennessään. Erityisesti Teijaa kiehtoo intialaisen musiikin ja eri tanssilajien monipuolisuus. Niissä on myös monia yhtämäkohtia flamencoon ja itämaiseen tanssiin, joita Bollywood-tanssikoreografioissa voi hyödyntää.

Teija ohjaa koulun jatkoryhmiä, 50+ alkeisrymää ja Åbolly Dancers -tanssiryhmää. Myös yksityis - ja ryhmätunteja, TYHY-tunteja ja polttariopetusta.

Kysy lisää! Tule mukaan Bollywoodiin

Lomakkeen kautta lähetetyt viestin ohjataan ohjaaja Teija Aholalle, teija.ahola@icloud.com